5 thoughts on “Ženeva obrazem

  1. Ženeva obrazem?? Jako vtip dobrý…mohl jsi napsat do nadpisu pravdu a to Renault v Ženevě, když už… Ikdyž, to by spoustě lidí nestálo za to ten blog otevřít….

  2. OK, nafotil si komplet ponuku Renaultu. Ako sa už pýtal Miguel, prečo nadpisom zavádzaš? Jedine že by si sa chystal uverejniť fotoblogy o všetkých ostatných značkách, čo v Ženeve vystavovali.

  3. A co jsi čekal na blogu Renault NEWS? Mě naopak ty fotky potěšily. Zvláště ty s odstrojeným Twingem. Ty by měl vidět každý, kdo nechápe, proč nemá Twingo vepředu kufr nebo alespoň rezervu.

  4. Dá se předpokládat, že na blogu nesoucí název Renault news budou informace o značce Renault 🙂

    Jinak kdo by měl zájem – blog funguje na adrese fb.com/rnewscz . Především proto, že je to pro mě rychlejší a na rozdíl od wordpressu můžu mít detailní statistiku toho co lidé čtou a co je zajímá. Tady nevidím ani kolik čtenářů si příspěvek přečte. Každopádně sem budu dávat věci, které se na krátké vyjádření nehodí.

  5. Sorry, ale na hlavnej stránke ACZ je len názov blogu Ženeva obrazom. Že je to v nejakej sekcii Renault, nezistí človek ani z nadpisu, ani z textu, ale až zo zaradenie blogu. Alebo tzv. GTIho prístup: názov sľubuje iné, ako naozaj ponúkne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *